adres

Keulenaar 6D, 3961 NM, Wijk bij Duurstede

telefoon

+31 (0) 343 764129

e-mail

info@volt4u.nl

Wat kosten zonnepanelen

Rik van der Horst11 July 2017

Wat kosten zonnepanelen nou precies? En wat krijg je dan voor dat geld?

Vacature: Monteur zonnepanelen (fulltime)

Rik van der Horst28 November 2016

Monteur zonnepanelen (fulltime)

 

Volt4U V.O.F. is een leuk, vooruitstrevend bedrijf in de uitdagende markt voor zonnepanelen. Wij zijn op zoek naar een sterke jongeman, die het leuk vindt om in een zelfstandig team kleine en grote zonnepaneel installaties te monteren. Je bent veel buiten en het is hard werken, maar daartegenover staat dat je je eigen richting kan bepalen en zelfstandig kan werken. Wij doen altijd ons best om afwisselend werk in te plannen. Je bent bijvoorbeeld een dag bezig met de montage op het dak, het werk in de werkplaats om alles voor te bereiden of op storingsdienst voor het verwisselen van een omvormer.

Sportcentrum Helsdingen

Persbericht "Gemeente Vianen"21 September 2015

Zonnepanelen op dak Sportcentrum Helsdingen

Op het dak van Sportcentrum Helsdingen zijn maandagochtend 76 zonnepanelen onthuld door wethouders Frank Meurs en Marcel Verweij. Door de zonnepanelen wordt ongeveer 20.000 kWH aan duurzame energie opgewekt, genoeg stroom voor vijf tot zes huishoudens. De zonnepanelen zijn met behulp van de SDE-subsidie (subsidie vanuit het Rijk) geplaatst door Volt4U in samenwerking met Greenspread. De zonnepanelen liggen naast de al aanwezige zonneboilers, waarmee door zonne-energie water wordt verwarmd.

Zonnepanelen en verzekeringen - Wel of niet gedekt?

Rik van der Horst26 February 2015

Zijn zonnepanelen wel of niet gedekt door onze verzekeringsmaatschapijen?

Een mooie review van een tevreden klant

Sabrina18 December 2014

"Een heel tevreden klant wil de wereld laten weten dat het laten plaatsen van zonnepanelen door Volt4U en Bakels Service een aanrader is.

BTW op de aanschaf van een PV systeem

Rik van der Horst10 July 2014

Zoals u wellicht weet is het mogelijk om de BTW van de aanschaf op uw zonnepanelen terug te vorderen. Uw zonnepanelen worden dan gezien als bedrijfsactiviteit en u wordt ondernemer voor de BTW. U kan de BTW dus terugvorderen maar u moet ook weer BTW afdragen over de opbrengst. Hierbij de link van de belastingdienst over veelgestelde vragen:

Zonnepanelen: Materiaal, CO2 en Recycling

Rik van der Horst17 April 2014

Even een stukje over de impact van zonnepanelen op het milieu. Zonnepanelen zijn een van de meest duurzame stukjes techniek die op dit moment toegankelijk zijn voor de consument.

Superleuke reactie van een van onze klanten

Rik van der Horst27 November 2013

Beste Rik,
 
Op 19 november van het vorige jaar zijn er bij ons op de Kempenaar 46, 11 zonnepanelen van jou geïnstalleerd. Afgelopen dinsdag, 20 november, lagen ze dus precies één jaar op het dak. De hoogste tijd voor een kort jaarverslag: de jaaropbrengst was maar liefst 2550 kWh! Ons verbruik is rond de 2200 kWh dus wij zijn nu ruim zelfvoorzienend.
 
Ik heb in Excel een klein overzichtje gemaakt van de opbrengst de data per maand. Wat hierin duidelijk opvalt is dat de normaliter zonnigste maanden van het jaar, mei en juni, dit jaar slecht presteerden. Ook het hele jaar 2013 is niet bijzonder zonnig verlopen, kortom dat belooft wat bij een echt zonnig jaar, wellicht een opbrengst van meer dan 3000 kWh. De hoogste dagopbrengst was trouwens 17,8 kWh ergens eind april. Wat je goed merkt is dat verder in het seizoen (bij meer uren zon per dag) de panelen warmer worden waardoor de elektrische geleiding vermindert en de dagopbrengst geremd wordt. Dit merk ik ook goed bij fel zonnig weer en stapelwolken, de panelen koelen dan tussendoor wat af, zodat de dagopbrengst vaak hoger is dan bij een compleet heldere dag.
 
Het programma MaxTalk dat ik op de computer heb is naast MaxMonitoring best een aardig aanvulling, hier is een hoop extra data uit af te lezen.
 
 
Vriendelijke groet,
 
Niels de Wit

Leuke reactie

Rik van der Horst28 August 2013

We kregen gisteren een leuke reactie binnen via onze e-mail van één van onze klanten:

Volt4U op RTV Utrecht

Sabrina30 July 2013

Volt4U op RTV Utrecht