adres

Keulenaar 6D, 3961 NM, Wijk bij Duurstede

telefoon

+31 (0) 343 764129

e-mail

info@volt4u.nl

De installatie

Posted by Sabrina on 23 May 2013

MG 6

 

De installatie

De zonnepanelen van Volt4U – gecheckt en getest door Eternal Sun van de TU Delft – worden op uw dak geplaatst door onze installateurs Theo en Kees Bakels. Vakmannen met veel ervaring. Zij werken snel, professioneel en netjes. Alle panelen worden strak op het dak bevestigd met onze dubbel verstelbare haken. Ook al is het dak krom, de panelen komen er perfect op te liggen.

De volledige installatie, inclusief aanleggen groep en kabels, gebeurt in één dag en wordt werkend opgeleverd. Kabels worden netjes weggewerkt in bestaande kokers, koven, kruipruimtes of plafonds. U ziet er binnen vrijwel niets van behalve een goed toegankelijke omvormer om de opbrengst op te bekijken. En zelfs dat hoeft niet want de heren Bakels kunnen ook een datakabel van de omvormer naar uw router installeren zodat u de opbrengst gemakkelijk met uw laptop, pc, smartphone of tablet kunt bekijken.

Enkele reacties van onze tevreden klanten:

“Nogmaals bedankt voor de top verzorging van de order voor het plaatsen van zonnepanelen.

Grote dank en bewondering voor het uitvoerende team, echt klasse. Wees er zuinig op.

De opwekking gaat bijzonder goed met dit weer, zit nu op 97 kWh.

Spreek ook namens de buren.”

                -klant Volt4U uit Maurik

 

“Allereerst complimenten over de montage en levering van het systeem.
Precies geleverd volgens afspraak. (…) De gebroeders Bakels hebben prima genoteerd dat te zien is waar welk paneel ligt.”

                -klant Volt4U uit Culemborg

 

“De dag is goed verlopen. Plezierige mannen over de vloer.”

                -klant Volt4U uit Wijk bij Duurstede

 

MG 7

Installatie van zonnepanelen op een dak is zwaar werk en vereist inzicht en specialistisch gereedschap. Bovendien is het belangrijk dat er veilig gewerkt wordt. Dit alles zit bij ons in de prijs. Wij schatten de situatie in en rekenen géén meerwerk, zodat u als klant precies weet waar u aan toe bent. En mocht er nu toch iets zijn, dan komen we uiteraard terug om het op te lossen, zonder extra kosten in rekening te brengen.