adres

Keulenaar 6D, 3961 NM, Wijk bij Duurstede

telefoon

+31 (0) 343 764129

e-mail

info@volt4u.nl

Een mooie review van een tevreden klant

Posted by Sabrina on 18 December 2014

"Een heel tevreden klant wil de wereld laten weten dat het laten plaatsen van zonnepanelen door Volt4U en Bakels Service een aanrader is.

Al langer liep ik rond met de gedachte om zonnepanelen aan te schaffen. Wat me ervan weerhield was de werkwijze op afstand van de grotere aanbieders, waardoor ik met veel vragen bleef zitten. Toen ik in een artikel in de Wijkse Courant las dat op het dak van het gemeentehuis door een bedrijf uit Wijk bij Duurstede zonnepanelen werden geplaatst, wilde ik wel eens weten wat voor bedrijf dat is. Kijkend op de website van Volt4U werd mijn belangstelling snel aangewakkerd. Een bezoek aan huis om de mogelijkheden en onmogelijkheden te bespreken en een maatwerkadvies spraken mij zeer aan. Door Rik van der Horst is dat ook helemaal waar gemaakt. Hij heeft ruim de tijd genomen om alle vragen te beantwoorden en heeft voor mijn specifieke situatie echt maatwerk geleverd.

 

Ik wilde de zonnepanelen eigenlijk niet op het dak van mijn huis aan de Landscheidingsweg, maar op het dak van een voormalige varkensstal vlak naast het huis. Ik zat echter aan te hikken tegen het graafwerk voor een grondkabel naar de meterkast. Rik had al gauw gezien dat het bij mij ook anders kon. Volgens hem  zou het mogelijk zijn om gebruik te maken van de stroomvoorziening die al in de voormalige varkensstal aanwezig is, zodat daar (en dus niet in de meterkast) een groepenkastje kon worden gemaakt. Met Kees Bakels is hij nog eens langs geweest om te te kijken of dat inderdaad kon. Dat bleek zo te zijn. Toen Rik ook nog eens uitlegde hoe  het wat duurdere systeem van SolarEdge werkt en wat de voordelen daarvan zijn, waren alle beletselen weggenomen.

 

Op 2 en 3 december zijn door Kees en Theo Bakels 28 zwarte zonnepanelen met alle toebehoren geplaatst. Gewoon met een ladder en kruipend over de eternit golfplaten. Zonder dat ik daarnaar hoefde te vragen hebben ze de bekabeling zo aangelegd dat je daar niets van ziet. Het had eenvoudiger gekund, maar was dan minder mooi geweest. Kortom ook Bakels Service heeft echt goed werk afgeleverd.

 

Het leuke van het SolarEdge systeem is, dat je op elk moment van de dag alles wat je maar wilt kunt monitoren: de opbrengst van ieder paneel afzonderlijk per dag, week, maand of jaar. Het totaal aan opgewekt vermogen wordt per dag ook nog eens in een mooi staafdiagram weergegeven. SolarEdge is dus wat duurder, maar je krijgt er ook wel weer iets leuks voor terug.

 

Ik besluit dan ook met de oproep dat als je nog twijfelt over de aanschaf van zonnepanelen: neem contact op met Volt4U, er is meer mogelijk dan je denkt."