adres

Keulenaar 6D, 3961 NM, Wijk bij Duurstede

telefoon

+31 (0) 343 764129

e-mail

info@volt4u.nl

Over Volt4U

Onze Missie:

Volt4U heeft als doel overheid, particulieren en bedrijven minder afhankelijk te maken van centraal opgewekte energie en in het bijzonder energie opgewekt door middel van fossiele brandstoffen.

Hoe dragen wij dat uit?

Zonnepanelen. Fotovoltaïsche systemen, zonnecellen die uitermate geschikt zijn voor het Nederlandse klimaat. De toekomst van energie bestaat uit een netwerk van mensen, huizen en bedrijven die hun eigen energie produceren en verkopen om de één ervan te voorzien wanneer de ander het nodig heeft. Zonnepanelen spelen hierin een essentiële rol, aangezien zonnepanelen uitermate geschikt zijn voor ons klimaat. Met een investering in zonnepanelen in Nederland verdien je meer dan met een spaarrekening, je vermindert je voetafdruk op de natuur en je bent onafhankelijk van de prijs van elektriciteit.

Iets meer over ons...

Volt4U is opgericht op 1 juli 2011 door Rik van der Horst. Rik heeft een masterdiploma in internationale bedrijfskunde van de Universiteit van Maastricht en is afgestudeerd in organisatie en duurzaam ondernemen. Daarnaast heeft hij een MBO Elektrotechniek diploma en verschillende certificaten waaronder het belangrijke ISSO certificaat voor het ontwerpen van Zonne-energiesystemen.


Rik van der Horst

 

Jos Kosterman

Jos Kosterman is op 1 mei 2015 mede-eigenaar geworden van Volt4U. Hij heeft 18 jaar ervaring in de installatiebranche en brengt daarmee enorm veel kennis mee bij het installeren van de zonnepanelen. De panelen worden dankzij Jos prachtig strak op het dak gelegd met een 100% veilige en netjes weggewerkte elektrotechnische installatie. 

 

Naast Jos en Rik bestaat het team uit Tiny van der Horst, Merel van Es en enkele freelance krachten. Samen zorgen wij voor hoge kwaliteit installaties en service. Wij blijven ons continu ontwikkelen, zo heeft Rik het ISSO certificaat voor zonne-energiesystemen behaald.

ISSO certificaat Rik

Wat bieden wij?

Zonnepanelen met persoonlijke service, aandacht voor uw situatie, advies, planning, installatie, productkennis en een scherpe prijs. Zelf hebben we natuurlijk ook zonnepanelen, ons kantoor kijkt uit op ons eigen systeem:

Zonnepanelen eigen bedrijf