adres

Keulenaar 6D, 3961 NM, Wijk bij Duurstede

telefoon

+31 (0) 343 764129

e-mail

info@volt4u.nl

Partners

HE banner fan 100x100

Happy Energy

Happy Energy is een jong initiatief dat staat voor een positieve en duurzame cultuur, en streeft naar een samenleving die zoveel mogelijk gebruik maakt van herbruikbare producten en schone energie. Met het Happy Energy logo als het nieuwe universele symbool voor duurzame positiviteit.
S2S logo RGB

Switch2Solar

Switch2solar is hét opleidingscentrum voor zonne-energie (photovoltaïsch) in Nederland. Met behulp van opleidingen en trainingen bieden we onze klanten de know-how om zich op deze markt te kunnen onderscheiden.
CarbomatECOmenu

Carbomat Group

Vandaag is het familiebedrijf CARBOMAT uitgegroeid tot een toonaangevende verdeler in de sector van hernieuwbare energie zoals fotovoltaïsche systemen, warmtepompen, warmtepompboilers, windturbines, datalog systemen, micro-warmtekrachtkoppelingen, montagesystemen,…
WSPA CMYK MASTER png no back

WSPA

De World Society for the Protection of Animals (WSPA) is een internationale dierenwelzijnsorganisatie. Onze visie is een wereld waarin dierenwelzijn ertoe doet en wreedheid tegen dieren niet meer bestaat. We pakken dierenleed direct aan en werken nauw samen met lokale organisaties om dieren ter plekke te helpen.
pattyvanrooijen

Patty van Rooijen

Met veel plezier en passie oefen ik mijn vak als NVM beëdigd register makelaar en taxateur uit om te streven naar het beste resultaat en een tevreden opdrachtgever. Dit alles onder het motto “ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg”. Zo is er altijd sprake van duidelijke communicatie.
boerverkerk

Boer Verkerk

De biologische boerderij is kleinschalig en u vind daar varkens, koeien en schapen. Tom Verkerk heet u van harte welkom en wil u graag kennis laten maken met het boerenbedrijf. Op deze unieke plek biedt Tom Verkerk u ook de mogelijkheid te overnachten, te vergaderen,workshops te volgen en met kano's de omgeving te verkennen. Ook een terrasje pikken of uw feest laten cateren behoord ook tot de mogelijkheden.
LOGO aliusenergy

Alius Energy

Distributeur van SolarEdge voor Nederland. Distributie vindt plaats door middel van een partnernetwerk in heel Nederland.
cijfersenmensen logoDEF

Cijfers en Mensen

Cijfers en Mensen is een administratie- en advieskantoor in Wijk bij Duurstede. Bij ons kunt u terecht voor alle voorkomende werkzaamheden en vragen op het gebied van financiële, fiscale en personele vraagstukken in zowel de profit- als de non-profit sector in het midden- en kleinbedrijf. Gespecialiseerd in het energievraagstukken zoals het terugvragen van BTW bij particulieren bij de aanschaf van zonnepanelen of het bundelen van energienota's bij VVE's voor een scherper tarief op de energierekening.
arrowsol logo

Arrowsol

RVS beugels, bouten en moeren in combinatie met Alu klemmen en rails. Duurzame en installatie-vriendelijke montagesystemen. Arrowsol biedt d.m.v. voortdurende innovatie in samenwerking met Volt4U, met gebruik van rvs en aluminium een modern montagesysteem dat ontwikkeld is voor een zeer lange levensduur.
solar century

Solar Century

Opgericht in 1998 waren we actief betrokken bij de evolutie van zonne-energie tot een vooraanstaande energiebron en aantrekkelijke investering. Wij hebben zonnepanelen op meer soorten daken, gebouwen en terreinen geplaatst dan iedere andere speler in deze sector. Bovendien hebben wij vele prijzen gewonnen voor onze innovatieve producten.
logo greenspread

GreenSpread

Greenspread realiseert rendabele duurzame-energie-projecten. Wij koppelen lokale productie aan lokale afname en lokaal geld. Greenspread is actief in het gehele spectrum dat hoort bij duurzame-energie-projecten: van het allereerste idee tot en met de daadwerkelijke realisatie en exploitatie. De focus ligt daarbij op zon-PV en WKO (warmte-koude-opslag). Ons doel is de totstandkoming van projecten. Het vinden van passende antwoorden op de financieringsvraagstukken is daarbij onze specialiteit. Wanneer u zelf niet wil of kan investeren, dan doen wij al snel de suggestie om ons eigen geld in te brengen. Greenspread is actief in heel Nederland en verricht werkzaamheden voor iedereen met een verduurzamingswens. In de praktijk zijn dit meestal gemeenten, provincies, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, bedrijven of lokale energie-initiatieven.
solaredge

SolarEdge

SolarEdge invented an intelligent inverter solution that revolutionized the way power is harvested and managed in a solar photovoltaic (PV) system. The SolarEdge direct current (‘‘DC’’) optimized inverter system maximizes power generation at the individual PV module level while lowering the cost of energy produced by the solar PV system.
fronius

Fronius

We create new technologies and solutions for monitoring and controlling energy. For Perfect Welding, Solar Energy and Perfect Charging. We go off the beaten track and seek out new paths. We want to succeed where others have failed and »do the impossible« – with no ifs and buts. In short, while others develop gradually, we innovate in leaps and bounds by shifting the limits of what’s possible.
logo oudshoorn

Fotografie Oudshoorn

Als u besluit om mij in te huren voor een opdracht, bent u er van verzekerd dat er een fotograaf komt die vol passie met zijn werk bezig is en kwalitatief zeer goede foto's maakt! Ik probeer altijd het maximale uit een fotoschoot te halen en zal mij hiervoor ook altijd voor de volle 100% inzetten.
FTG WBD logo

FairTrade Wijk bij Duurstede

Fairtrade groeit iedere dag. En iedere dag verbinden nieuwe mensen, bedrijven en organisaties zich aan de Fairtrade gemeente campagne. Samen maken we heel Nederland Fairtrade en zorgen we voor duurzame armoedebestrijding in ontwikkelingslanden.