adres

Keulenaar 6D, 3961 NM, Wijk bij Duurstede

telefoon

+31 (0) 343 764129

e-mail

info@volt4u.nl

3.250wp in WIjk bij Duurstede

Prachtige installatie en een mooi verhaal van een enthousiaste, betrokken klant:
"Op 31 mei 2013 zijn mijn zonnepanelen geïnstalleerd door Volt4U en de installatie van de heren Theo en Kees Bakels van bakelsservice.nl. Enigszins verrast door mijn enthousiasme en betrokkenheid waren de twee heren wel. Ik ben er de hele dag bij geweest. Twee aardige heren en ook belangrijk, professioneel en harde werkers. Alles wordt geïnstalleerd met hoogwaardige materialen. Het montagemateriaal is van aluminium en de haken en bouten van roestvrij staal. Binnen werd de kabel gelegd en geleid met een nette kabelsleuf naar de dakgoot en van daaruit achter de dakpannen langs naar de zolder voor de centrale omvormer.
Ik heb gekozen voor SolarEdge zodat ik een of twee panelen deels in de schaduw kon plaatsen van mijn schoorsteen en pijp van de HR ketel. Zie foto. Als je geen SolarEdge zou gebruiken zou de hele opbrengst in elkaar zakken. Met SolarEdge zie je dat alleen de twee panelen die in de schaduw liggen iets minder opbrengst hebben wat natuurlijk logisch is. Dit komt door de Power Optimizers van SolarEdge die op elk paneel wordt geínstalleerd. Deze zorgen ervoor dat de schaduw dus geen negatief effect hebben op de opbrengst van de hele string. Bijkomend voordeel daarvan is dat je per paneel de opbrengst kan zien en dus ook theoretisch als een paneel defect zou mogen zijn je deze er zo uit kan pikken en kan laten vervangen zonder een heel onderzoek waar nou het probleem zou mogen zitten.

 

Een van de dingen welke een lach van tevredenheid op mijn gezicht bracht die dag was toch wel het feit dat heel netjes de aluminium buizen door de heren Bakels netjes zwart werden gespoten. Aangezien ik gekozen heb voor de bankable All Black Renesola panelen maakt dat natuurlijk het plaatje helemaal af. Ook heeft Kees mijn meterkast nog wat netter ingericht helemaal top! Waarom zeg ik bankable. Dat zal ik uitleggen van alle honderden zonnepanelen fabrikanten zijn er maar een aantal welke ook door verzekeringsmaatschappijenworden verzekerd. Renesola is hier een van. Als banken iets verzekeren dan kun je ervan uit gaan dat het goede kwaliteit is.

Volt4U kiest voor kwaliteit. Ja ze waren iets duurder echter is het in mijn ogen elke cent waard geweest en met de nette afhandeling en installatie heb ik er ook vertrouwen in dat als er iets mocht zijn dan zullen ze het netjes oplossen.
Achteraf netjes een belletje of alles naar wens is verlopen en of er nog vragen waren. Een dag later netjes een brief in de bus met een factuur, adressen en telefoonnummers van alle leveranciers en van hunzelf. Een brief met garantiebewijs en opleveringsdocument. Tekening van de indeling van de panelen, kortom overal is aan gedacht.

Bij SolarEdge wordt een week na de installatie via Volt4U deze tekening ook opgenomen in het systeem en kan je de opbrengst dus per paneel zien. Dus ook welke er in de schaduw ligt een deel van de dag.
Volt4U, bedankt voor de prettige installatie ik hoop in de toekomst nogmaals zaken met jullie te doen.
Opbrengst van mijn 13 panelen 260 Wp Renesola All Blacks sinds 17:00 31 mei is 73 KWh in totaal 18 euro. Das wel netjes voor nog geen vijf dagen."
Link naar de foto's:
http://imgur.com/a/jGCiB#0