Zonnepanelen op uw huis in bunnik

✔ De beste zonnepanelen op uw huis
✔ Snel en netjes geïnstalleerd
✔ Met optimaal rendement
✔ Voor de snelste terugverdientijd

Vragen?

Gerealiseerde projecten in Bunnik

Bunnik

4 Trina Solar 300 fullblack zonnepanelen

Bunnik

25 Suntech 290wp halfcel

Bunnik

16 Trina Solar monokristallijn fullblack 295wp

Waarom zonnepanalen installeren?

Zonnepanelen installeren op uw huis in Bunnik biedt veel voordelen. Zo draagt u bij aan het milieu met het vergroenen van uw energie. Bovendien is het financieel ook erg interessant omdat vanaf dag 1 wordt bespaart op de energierekening. Dankzij deze besparing behaalt u met de investering in zonnepanelen een return on investment van 14,3%. Wat dat betreft is het installeren van zonnepanelen al snel een interessante besteding van uw geld.

Voor veel eigenaren van zonnepanelen telt ook mee dat ze trots zijn op de zelf opgewekte energie. Het geeft een gevoel van vrijheid en zelfstandigheid. Allicht gaat dit ook voor u gelden.

Subsidie op zonnepanelen

Op dit moment is er geen landelijke of lokale subsidieregeling voor het plaatsen van zonnepanelen. Wel kunt u tegen een aantrekkelijke rente van minder dan 2% een lening krijgen voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij vertellen u daar indien gewenst meer over tijdens ons gesprek.

Terugverdientijd en prijzen

De gemiddelde terugverdientijd van een installatie ligt op dit moment rond de 7 jaar.  In uw geval kan dit echter aanzienlijk meer of minder zijn, afhankelijk van de situatie bij uw huis. Onder andere de ligging en het al dan niet aanwezig zijn van schaduw bepalen de terugverdientijd voor u.

Hoe de zonnepanelen worden geplaatst, het aantal en het type panelen bepaalt de uiteindelijk prijs voor uw zonnepanelen.

Heeft u interesse in zonnepanelen? Vraag hieronder een offerte op.

Waarom voor Volt4U kiezen?

Optimaal rendement

Altijd de optimale oplossing voor uw situatie. Dankzij onze expertise en vakkennis garanderen wij u een installatie die optimaal rendement oplevert.

Expertise

Als onafhankelijk en gespecialiseerd bedrijf in zonnepanelen zijn wij sinds 2011 op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en nieuwste oplossingen. Wij vinden het geweldig om voor u de optimale oplossing te bedenken en uit te voeren.

Vakwerk

Onze gekwalificeerde vakmensen werken snel, kundig en zeer netjes. Dit garandeert een snelle installatie en geen rommel na de installatie.

Zonnepanelen in de gemeente Bunnik

De gemeente Bunnik heeft een ambitieus plan als het gaat om duurzame energie. Het doel is om in 2035 energie neutraal te zijn als gemeente. Waarbij zonne-energie in 2023 moet voorzien in 14% van de totale energie behoefte. Op dit moment zit de gemeente rondt de 5%, wij helpen graag om dit naar de 14% te krijgen om zo deze groene doelstelling te realiseren!

Om het doel te behalen zijn er maatregelen genomen om het plaatsen van zonnepanelen te stimuleren. Neem contact op met de gemeente om te achterhalen wat dit voor u betekent.

Hoe werken wij in Bunnik?

Wij zitten als leverancier van Zonnepanelen in Bunnik bij u in de buurt, wij zijn namelijk gevestigd in Wijk bij Duurstede. Hierdoor bieden wij veel flexibiliteit als het gaat om het maken van een eerste afspraak om de mogelijkheden voor het installeren van zonnepanelen te bespreken. Als u vervolgens voor ons kiest dan kan u ervan op aan dat wij gezien de korte aanrijtijd op de afgesproken dag en tijd de zonnepanelen komen installeren.

Sinds 2011 hebben wij meer dan 50 installaties uitgevoerd bij klanten in Bunnik. Wilt u ook zonnepanelen en heeft u interesse in een afspraak? Neem nu contact met ons op.

Referenties

caret-down caret-up caret-left caret-right
De heer Turel Particulier
Goed gedegen en eerlijk advies aan huis door Rik,korte levertijd,snelle en nette installatie door Jos en zijn team, concurrerende prijs tov grote gerenommeerde bedrijven
Heer Hijink Particulier

Goede offerte traject. Alle vragen werden al beantwoord voor ik ze kon stellen. Oplevering goed ondanks de wind. Volgende dag was iets minder wind en panelen geplaatst. Meedenken over de internet verbinding wordt zeer gewaardeerd.

De heer van de Burgt Particulier
Goede uitleg ging wel het een en ander mis met de start met de voor montage maar na goed overleg goed opgelost !

Vragen?

Neem gerust contact met ons op:

0343-764129

info@volt4u.nl