Zonnepanelen op uw huis in Culemborg

✔ De beste zonnepanelen op uw huis
✔ Snel en netjes geïnstalleerd
✔ Met optimaal rendement
✔ Voor de snelste terugverdientijd

Vragen?

Gerealiseerde projecten in Culemborg

Culemborg

10 LG MonoX Neon FB 320wp

Culemborg

9 Sonnenstrom Glas Glas FB 320wp

culemborg zonnepanelen

Culemborg

26 LG MonoX Neon FB 320wp

Waarom zou ik zonnepanalen installeren?

Met een return on investment van 14,3% is het plaatsen van zonnepanelen altijd interessant om te doen. U verdient simpelweg geld met de zonnepanelen. Dit komt doordat u maandelijks geld bespaart op de energierekening. Over de gehele levensduur van de panelen verdient u hiermee een rendement van ruim 14%. Bovendien verhogen zonnepanelen direct de waarde van het huis. Dankzij zonnepanelen bet u bovendien meer zelfvoorzienend. Veel mensen vinden het geweldig om te zien hoeveel energie de panelen opleveren op een zonnige dag. Soms zelfs zoveel dat ze de meter terug te zien lopen. Naast deze pluspunten draagt u met zonnepanelen ook nog eens bij aan een duurzame wereld. Dankzij uw panelen wordt er direct minder fossiele brandstof verbruikt. Kortom, zonnepanelen installeren op uw huis in Culemborg is om meerdere redenen een goed idee!

Wat kosten zonnepanelen?

De prijzen van zonnepanelen zijn de afgelopen jaren steeds verder gedaald. Ook zijn panelen steeds beter geworden, waardoor er een hoger rendement wordt behaald op geïnstalleerde panelen. Hierdoor is de gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen op dit moment ongeveer 7 jaar.  In uw situatie kan de terugverdientijd lager of hoger liggen. Dit is afhankelijk van uw huis en dan voornamelijk de ligging van het dak.  Heeft u interesse in zonnepanelen en wilt u meer weten over uw mogelijke rendement? Vraag dan hieronder een offerte op.

Waarom voor Volt4U kiezen?

Optimaal rendement

Omdat we altijd persoonlijk bij u langsgaan kunnen wij u het optimale rendement beloven uit de geïnstalleerde zonnepanelen. Hierdoor heeft u sneller uw investering terugverdient

Expertise

Wij richten ons exclusief op de installatie van zonnepanelen.  Hierdoor zijn wij expert in zowel kleine standaardinstallaties als grote projecten. Heeft u een uitdagende situatie? Wij weten als geen ander hoe we de zonnepanelen het beste kunnen plaatsen.

Vakwerk

Als bedrijf richten wij ons alleen op de installatie van zonnepanelen. Onze monteurs hebben hierdoor ruime ervaring met het plaatsen van de installatie. Dit garandeert u een snelle installatie en minimale overlast.

Zonnepanelen in de gemeente Culemborg

In 2040 wil de gemeente Culemborg energieneutraal zijn. Dit wordt met verschillende lokale organisaties en partijen gerealiseerd onder de noemer 'energiek culemborg.' Om deze doelstelling te behalen wordt ingezet op verduurzaming van het energieverbruik, besparing en gasloos wonen. Voor de verduurzaming van het energieverbruik wordt volop ingezet op zonnepanelen in Culemborg.

Kan ik subsidie krijgen voor zonnepanelen?

In Culemborg is het op dit moment niet mogelijk om subsidie te krijgen voor het plaatsen van zonnepanelen. Wel kan voor het plaatsen van panelen een beroep gedaan worden op een duurzaamheidslening. Als u aan de voorwaarde van deze lening voldoet kan tegen een gunstige rente geld geleend worden.

Hoe werken wij in Culemborg?

Als bedrijf zijn wij gevestigd in Wijk bij Duurstede. We zitten dus letterlijk om de hoek van Culemborg. Dit is prettig voor het inplannen van een afspraak. Van eerste kennismaking om de mogelijkheden te bespreken tot het plaatsen van de zonnepanelen zelf.

In Culemborg hebben wij sinds 2011 meer dan 50 installaties uitgevoerd bij klanten. Wilt u ook zonnepanelen en heeft u interesse in een afspraak? Neem nu contact met ons op.

Referenties

De heer Meijer Particulier
Prima afspraken en personeel dat netjes werkt en zich inzet om problemen op te lossen.
De heer van den Ingh Particulier

Ondanks korte stroomstoring toch in een ochtend 9 panelen geplaatst. Keurige plaatsing en afwerking door vriendelijke medewerkers.

De heer Jans Particulier
VOLT4U komt met een duidelijk verhaal. De offerte is precies wat er van verwacht werd. De plaatsing wordt gedaan ook conform alle afspraken. De monteurs zijn vriendelijk, doen hun werkt goed en werken "schoon".

Vragen?

Neem gerust contact met ons op:

0343-764129

info@volt4u.nl