Installateur van Zonnepanelen in Houten

✔ De beste zonnepanelen op uw huis
✔ Snel en netjes geïnstalleerd
✔ Met optimaal rendement
✔ Voor de snelste terugverdientijd

Vragen?

Gerealiseerde projecten in Houten

Houten

14 Suntech 305Wp mono

Houten

22 Suntech 310wp Mono FB Halfcel

Houten

9 Suntech 305wp mono fullback halfcel

Zonnepanalen installeren

Alleen al vanuit financieel oogpunt is het installeren van zonnepanelen op uw huis in Houten een verstandige keuze. Gemiddeld wordt namelijk op een installatie een return on investment behaald van 14,3%.  Dit komt door de waardestijging van het huis, de daling van de energierekening en het terug leveren van stroom aan het net. Het installeren van zonnepanelen is mede daarom ook erg populair in Houten.

Naast de financiële kant van het verhaal is de installatie van panelen ook een duurzame keuze. De installatie zorgt er direct voor dat we in Nederland minder afhankelijk worden van vervuilende energie.

Wat de installatie van zonnepanelen ook erg populair maakt is dat veel mensen het opwekken van eigen energie leuk vinden. Het geeft ze een goed gevoel. Een gevoel van vrijheid en zelfstandigheid. Misschien is dit voor u ook een belangrijke reden om zonnepanelen op uw dak te plaatsen.

Terugverdientijd en prijzen

Hoe zonnepanelen worden geïnstalleerd, het aantal en het type bepaalt uiteindelijk zowel de terugverdientijd als de prijs. Het is daarom belangrijk dat u hierin de juiste keuze maakt. Zodat u panelen hebt die voor u het optimale rendement bieden tegen de meest gunstige prijs. Om dit te bepalen komen wij daarom altijd persoonlijk langs als u bij ons een offerte opvraagt voor installatie.

Gemiddeld genomen ligt de terugverdientijd van zonnepanelen op dit moment rond de 7 jaar.

Heeft u interesse in zonnepanelen? Vraag hieronder een offerte op.

Waarom voor Volt4U kiezen?

Optimaal rendement

Altijd de optimale oplossing voor uw situatie. Dankzij onze expertise en vakkennis garanderen wij u een installatie die optimaal rendement oplevert.

Expertise

Als onafhankelijk en gespecialiseerd bedrijf in zonnepanelen zijn wij sinds 2011 op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en nieuwste oplossingen. Wij vinden het geweldig om voor u de optimale oplossing te bedenken en uit te voeren.

Vakwerk

Onze gekwalificeerde vakmensen werken snel, kundig en zeer netjes. Dit garandeert een snelle installatie en geen rommel na de installatie.

Zonnepanelen in Houten

In 2040 moet Houten energieneutraal zijn. Dat is het doel waar de gemeente zich voor heeft gesteld. Om dit doel te bereiken is er een energieplan opgesteld. Hierin is ook een rol weggelegd voor de aanleg van zonnepanelen op daken, waaronder op koopwoningen. Tot 2025 wil de gemeente Houten 500 koopwoningen voorzien van zonnepanelen. Een mooi doel, waar wij graag aan meewerken.

Installateur zonnepanelen in Houten

Als installateur van zonnepanelen opereren wij in de regio Houten - Wijk bij Duurstede. Hierdoor is een afspraak snel gemaakt en gepland.

Sinds 2011 hebben wij meer dan 40 installaties uitgevoerd bij klanten in Houten. Wilt u ook zonnepanelen en heeft u interesse in een afspraak? Neem nu contact met ons op.

Referenties

caret-down caret-up caret-left caret-right
De heer Turel Particulier
Goed gedegen en eerlijk advies aan huis door Rik,korte levertijd,snelle en nette installatie door Jos en zijn team, concurrerende prijs tov grote gerenommeerde bedrijven
Heer Hijink Particulier

Goede offerte traject. Alle vragen werden al beantwoord voor ik ze kon stellen. Oplevering goed ondanks de wind. Volgende dag was iets minder wind en panelen geplaatst. Meedenken over de internet verbinding wordt zeer gewaardeerd.

Mevrouw Peek Particulier
Wij zouden Volt4U zeker aanbevelen Komen de afspraken goed na Goede montage Goede uitleg En goede service

Vragen?

Neem gerust contact met ons op:

0343-764129

info@volt4u.nl