Zonnepanelen op uw huis in Nieuwegein?

✔ De beste zonnepanelen op uw huis
✔ Snel en netjes geïnstalleerd
✔ Met optimaal rendement
✔ Voor de snelste terugverdientijd

Vragen?

Installaties van Zonnepanelen in Nieuwegein

Nieuwegein

12 Canadian Solar 330wp HiDM

Nieuwegein

15 Canadian Solar 330wp HiDM

Nieuwegein

10 Canadian Solar HIDm 330wp White Backsheet

Voordelen van Zonnepanelen

Het installeren van zonnepanelen op uw huis in Nieuwegein biedt een aantal mooie voordelen:

  1. Het levert een rendement op van meer dan 14%
  2. U wekt zelfstandig stroom op
  3. U wekt duurzaam energie op

Al deze voordelen zorgen ervoor dat veel eigenaren van huizen in Nieuwegein kiezen voor het plaatsen van zonnepanalen op hun dak. Zij hebben ervoor gekozen om meer rendement te behalen op hun (spaar)geld én het milieu een handje te helpen. Een mooie combinatie die wij vanuit Volt4U graag faciliteren door het plaatsen van de beste zonnepanelen.

De Financiële kant van zonnepanelen

Zonnepanelen worden gezien als een verstandige investering. Dit heeft ermee te maken dat zonnepanelen de energierekening omlaag brengen. Daarnaast krijg je geld terug op het moment dat je stroom levert aan het energienetwerk als je zonnepanelen meer stroom opwekken dan je zelf verbruikt. Tot slot verhogen zonnepanelen de waarde van uw huis.  Al deze zaken bij elkaar zorgen ervoor dat de gemiddelde terugverdientijd van een installatie rond de 7 jaar ligt.

Het installeren van zonnepanelen vraagt wel een investering van uw kant. De hoogte hiervan hangt uiteraard af van het aantal, het soort en de plaatsing van panelen. Eventueel kunt u gebruik maken van een aantrekkelijke lening om de installatie te betalen. Als u een offerte aanvraagt bij ons adviseren wij u indien gewenst over de mogelijkheden van financiering.

Heeft u interesse in zonnepanelen? Vraag hieronder een offerte op.

Waarom voor Volt4U kiezen?

Optimaal rendement

Als specialist in de installatie van zonnepanelen hebben wij ruime ervaring op dit gebied. Dit biedt u de zekerheid dat wij de beste oplossing bedenken voor het behalen van optimaal rendement uit de geplaatste panelen.

Expertise

Sinds 2011 hebben wij zowel kleine installaties als grote projecten uitgevoerd. Hierdoor hebben wij veel expertise ontwikkeld op het gebied van zonnepanelen. Dit biedt u als voordeel dat wij kundig en snel een optimaal werken systeem bij u plaatsen.

Vakwerk

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde vakmensen. Als bedrijf zijn wij in het bezit van diverse keurmerken, hierdoor heeft u de garantie dat het gehele traject van eerste gesprek tot oplevering (en daarna) kundig en soepel verloopt.

Over zonnepanelen in de gemeente Nieuwegein

Als gemeente heeft Nieuwegein de ambitie om in 2040 geheel energieneutraal te zijn. Om dit doel te bereiken wordt onder andere ingezet op het plaatsen van zonnepanelen. Dit doet de gemeente zelf op eigen gebouwen. Maar daarnaast wilt het burgers ook stimuleren om zelf zonnepanelen te plaatsen. Hiervoor verstrekt de gemeente helaas geen subsidie.

Installateur zonnepanelen in Nieuwegein

Als lokale installateur van zonnepanelen zitten wij in de regio Nieuwegein - Wijk bij Duurstede. Wij kiezen er bewust voor om regionaal te installeren. Dit biedt namelijk als voordeel dat projecten snel en op tijd opgeleverd worden. Hierdoor weet u zeker dat de installatie ook daadwerkelijk op de afgesproken dag gebeurt.

Sinds 2011 hebben wij in Nieuwegein meer dan 40 installaties uitgevoerd. Wilt u ook zonnepanelen en heeft u interesse in een afspraak? Neem nu contact met ons op.

Referenties

caret-down caret-up caret-left caret-right
De heer Turel Particulier
Goed gedegen en eerlijk advies aan huis door Rik,korte levertijd,snelle en nette installatie door Jos en zijn team, concurrerende prijs tov grote gerenommeerde bedrijven
Heer Hijink Particulier

Goede offerte traject. Alle vragen werden al beantwoord voor ik ze kon stellen. Oplevering goed ondanks de wind. Volgende dag was iets minder wind en panelen geplaatst. Meedenken over de internet verbinding wordt zeer gewaardeerd.

Mevrouw Rijnders Particulier
We hebben een goede ervaring met het bedrijf. De service was fijn en vriendelijk. De monteurs waren vriendelijk en deden hun werk goed. Werken zorgvuldig en staan open om dingen uit te leggen. Het eindresultaat is ook belangrijk en deze ziet er netjes uit! We zijn zeer tevreden!

Vragen?

Neem gerust contact met ons op:

0343-764129

info@volt4u.nl