Zonnepanelen installeren in Zeist

✔ De beste zonnepanelen op uw huis
✔ Snel en netjes geïnstalleerd
✔ Met optimaal rendement
✔ Voor de snelste terugverdientijd

Vragen?

Opgeleverde projecten in Zeist

Zeist

8 Suntech 310wp Mono Fullblack HalfCel

Zeist

10 Suntech 295wp Poly Halfcel

Zeist

14 Suntech 295wp Poly Halfcel

Waarom zonnepanalen laten installeren?

Op uw huis in Zeist zonnepanelen laten installeren is een slimme en duurzame keuze. Dankzij zonnepanelen verdient u namelijk een mooi rendement op de investering. Gemiddeld levert een installatie die wij plaatsen een return on investment op van 14,3%. Heel wat meer dan het op de bank laten staan van uw spaargeld. Bovendien bent u dankzij zonnepanelen deels zelfvoorzienend. Het opwekken en gebruiken van eigen elektriciteit geeft u onafhankelijkheid. Tot slot is het plaatsen van zonnepanelen een mooie bijdrage aan het verduurzamen van de wereld.

Terugverdientijd van zonnepanelen

De terugverdientijd van zonnepanelen hangt af van het type panelen dat u aanschaft en waar ze geplaatst worden op uw huis. De juiste keuze hierin is belangrijk voor het behalen van het beste rendement. Daarom komen wij altijd bij u langs om de beste plaatsing te bepalen. Hierdoor is de gemiddelde terugverdientijd van onze installaties op dit moment 7 jaar. Heeft u interesse in een korte terugverdientijd op zonnepanelen? Vraag dan hieronder een offerte op!

Waarom voor Volt4U kiezen?

Optimaal rendement

Altijd de optimale oplossing voor uw situatie. Dankzij onze expertise en vakkennis garanderen wij u een installatie die optimaal rendement oplevert.

Expertise

Als onafhankelijk en gespecialiseerd bedrijf in zonnepanelen zijn wij sinds 2011 op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en nieuwste oplossingen. Wij vinden het geweldig om voor u de optimale oplossing te bedenken en uit te voeren.

Vakwerk

Onze gekwalificeerde vakmensen werken snel, kundig en zeer netjes. Dit garandeert een snelle installatie en geen rommel na de installatie.

Over zonnepanelen in Zeist

Zeist wil als gemeente energieneutraal zijn in 2030. Om dit doel te behalen is vastgesteld dat er een versnelling moet plaatsvinden in de verduurzaming van de gemeente. Zonnepanelen spelen hierin een belangrijke rol. In 2030 moeten er 394.000 panelen in de gemeente liggen.

Hoe kan ik mijn zonnepanelen financieren?

De makkelijkste manier om zonnepanelen te financieren is door hier eigen geld voor te gebruiken. Maar er zijn andere manieren. Zo kunt u tegen een lage rente van rond de 2% geld lenen voor het plaatsen van zonnepanelen. Wat voor u handig is kunnen we in een gesprek met u bepalen.

Lokale leverancier van zonnepanelen in Zeist

Als lokale installateur richten wij ons op installaties in de regio Zeist - Wijk bij Duurstede. Omdat we lokaal werken en een klein bedrijf zijn is het maken van een afspraak snel en makkelijk geregeld. Bovendien zijn wij goed op de hoogte van uw wensen en de lokale regelgeving.  Omdat we bij u in de buurt zitten is een installatie snel uitgevoerd en mocht er iets zijn dan kunnen wij meestal snel ter plaatsen zijn.

In Zeist hebben wij meer dan 50 installaties uitgevoerd. Wilt u ook zonnepanelen op uw huis in Zeist en heeft u interesse in een afspraak? Neem nu contact met ons op.

Referenties

De heer van der Horst Particulier
Heel goed advies, uitgebreide offerte, attente begeleiding door het kantoor en een snelle, keurig uitgevoerde installatie. Goede nazorg en hulp bij de btw-teruggave.
Meneer van den Brink Particulier

De medewerkers van Volt4U kwamen keurig op tijd, hebben hard gewerkt. Ziet er allemaal netjes uit. Laat de zon maar schijnen.

De heer van de Burgt Particulier
Goede uitleg ging wel het een en ander mis met de start met de voor montage maar na goed overleg goed opgelost !

Vragen?

Neem gerust contact met ons op:

0343-764129

info@volt4u.nl