Planning & Installatie van Zonnepanelen

Volt4U maakt altijd een maatwerksysteem dat rekening houdt met uw wensen en budget. Binnen 7 stappen gaan we samen met u van contact naar installatie.

Hoe gaan wij dan te werk?

  1. U geeft aan dat u aan het oriënteren bent om te kijken of zonnepanelen iets voor u zijn. U kan ons bellen, e-mailen of ons aanvraag-formulier invullen.
  2. U krijgt een telefoontje van ons om even kort na te gaan wat uw situatie is en wat uw wensen zijn. Dan maken we een afspraak.
  3. Rik van der Horst van Volt4U komt langs om alles uit te leggen over zonnepanelen en de locatie van de panelen en omvormer met u te bespreken, hij meet alles op en neemt één of twee opstellingen met u door.
  4. U ontvangt binnen een week een prijsopgave van de besproken systemen via de e-mail met achtergrondinformatie van de panelen, een berekening van de verwachte opbrengst, een tekening van de opstelling en eventueel wat extra informatie.
  5. U mag natuurlijk nog wijzigingen aanbrengen, vragen stellen etc., wij zijn compleet flexibel daarin. Bent u akkoord met onze offerte dan kunt u dat doorgeven. Graag ontvangen wij de getekende prijsopgave retour (ingescand per mail of per post). Wij gaan dan de installatie plannen.
  6. Installatie kan doorgaans in één dag gebeuren. Bij vorst of hevige regen kunnen we echter niet installeren en zullen we u (vaak een aantal dagen van te voren) vragen om de afspraak te verzetten.
  7. De installatie wordt werkend opgeleverd. U ontvangt pas na de installatie de factuur als ook een garantiedocument met alle garanties van alle producten.

Veel plezier met uw prachtig werkende PV-systeem!