APsystems

APsystems biedt geavanceerde, krachtige micro-omvormertechnologie op zonne-energie voor residentiële en commerciële systemen. De micro-omvormeroplossing van APsystems combineert zeer efficiënte stroominversie met gebruiksvriendelijke monitoring om u betrouwbare, duurzame energie te bieden. Onze gepatenteerde systeemarchitectuur verhoogt de zonneopbrengst en zorgt voor maximale output voor PV-arrays, en onze sterke toewijding aan onderzoek en ontwikkeling blijft nieuwe technologieën en producten op de markt brengen

Enphase

De Enphase is een micro-omvormer die wordt geïnstalleerd per paneel. Zitten de panelen ver uit elkaar? Is er geen ruimte voor een omvormer binnen? Dan zijn Micro-omvormers zoalds deze Enphase de oplossing. Dit is een omvormer die wordt geïnstalleerd per zonnepaneel en buiten op het dak. Op dit product zit 20 jaar garantie.

SolarEdge

Geen uitdaging is te gek voor dit zeer veelzijdige systeem. Dakkapellen, schoorsteentjes, bomen, takken, lantaarnpalen of veel verschillende daken door elkaar. Met dit systeem zal je het maximale uit je systeem halen. Ook is het mogelijk om je dak zo optimaal mogelijk te benutten, zelfs de plekken met wat meer schaduw of in de buurt van een obstakel. Combineer dit met de monitoring per paneel en de lange garantie en je hebt één van de meest uitgebreide systemen te wereld. Op de omvormer zit 12 jaar garantie – Op de optimizers zit 25 jaar garantie.

FRONIUS

Dit is een echt premium product, van de gebruiksvriendelijkheid tot de ruimte hoeveelheid features en brede inzetbaarheid. Schaduwmanagement voor kleine problemen, 2 trackers voor verschillende daken. Een zeer ruim spanningsbereik voor minimale verliezen en een state of the art cooling systeem. Op dit product zit 7 jaar productgarantie.

SMA

Omvormers zijn het hart van iedere zonne-energie installatie! SMA biedt omvormers voor alle types zonnepanelen aangesloten op de installatie in uw woning, maar ook voor commerciële toepassingen in bedrijven. Dit voor de klassieke net verbonden systemen, maar ook voor onafhankelijke eilandnetten op afgelegen plaatsen. U verbruikt weinig of net mega veel? Geen nood. Het SMA aanbod is uitgebreid en haalt moeiteloos megawattbereik waar nodig. 10 jaar garantie