Volt4u plaatst zonnepanelen revius

Nieuwe generatie, nieuwe energie. Kinderen en duurzame stroom hebben de toekomst. Logisch dus dat de Eigen Wijkse Energie Coöperatie samen met Revius Wijk en Greenspread de handen ineen slaan. De school krijgt 165 zonnepanelen op het dak. Het EigenWijkse bedrijf Volt4u gaat deze de eerste week van mei plaatsen. Een echte energiecentrale waarin iedereen kan participeren vanaf 50 euro, met een rendement dat beter is dan sparen bij de bank.

Meedoen is simpel:
Klik op (zon op t revius) voor alle ins en outs en beslis voor hoeveel je wilt deelnemen in dit project. Het loopt storm met participanten. Er is op dit moment al € 23.800,– opgehaald! Dus wil je nog meedoen, wacht dan niet te lang.

Overeenkomst getekendAVZ 150430 1161 ond#10EA846
Afgelopen donderdag zijn de handtekeningen onder de contracten gezet. Stan Poels heeft het contract getekend namens de CVO Groep, die duurzaamheid inmiddels breed omarmd heeft voor haar locaties (6 scholen). Gemke Schrakamp (directeur Revius Wijk) heeft de ambitie uitgesproken om in 2020 energieneutraal te willen zijn. Daarvoor zouden tenminste nog eens 165 panelen op het dak bijgeplaatst moeten worden. Rik van der Horst van Volt4u stond er met 39 graden koorts maar was super trots dat hij als EigenWijks bedrijf na het gemeentehuis nu deze opdracht mag uitvoeren.

Henk Muis heeft als voorzitter van EigenWijkse Energie Coöperatie aangegeven dat hij hoopt dat niet alleen mensen geld gaan inleggen via GreenCrowd maar ook dat ze lid worden van de EigenWijkse Energie Coöperatie zodat er nog meer van dit soort mooie projecten kunnen komen in de gemeente Wijk bij Duurstede.

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.